Direct la continutul paginii »

Irum SRLSocietatea noastră oferă service în timpul garanţiei şi post garanţie, piese de schimb pentru toată gama de utilaje, termene de livrare minime.

Am obţinut certificatul Certificat SR OHSAS 18001:2008 pentru Sistemul de managemental Sanatatii si Securitatii Ocupationale.

Profilul de fabricaţie este producerea utilajelor şi echipamentelor destinate exploatãrii forestiere, tractoare agricole, utilajelor de prelucrare, manipulare şi transportul lemnului, prelucrări mecanice, confecţii metalice, piese turnate, reparaţii capitale locomotive de cale ferată îngustă.

In anul 2006 IRUM este recertificat ISO 9001:2001 pentru mentinerea sistemului de management al calitatii.

SC IRUM SA Reghin specializat în construcţii de maşini, a fost fondat în anul 1953. Începând din 1999 devine o societate cu capital integral privat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Irum SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Irum SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Irum SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.