Direct la continutul paginii »

Alex Agrocom Impex SRLProiectam camere, depozite frigorifice pentru produse congelate, refrigerate, tunele de congelare si refrigerare, hale de productie in diferite forme si marimi, cu scopul de a crea un spatiu util care sa satisfaca pe deplin cerintele clientului.

Persoanele din echipele de montaj sunt profesionisti cu o bogata experienta in domeniu, sunt dotate cu scule de ultima generatie, gata pentru orice tip de lucrare de montaj panouri frigorifice sau civile.

Activitatea principala a firmei îl constituie constructia de depozite frigorifice, camere frigorifice pentru temperatură pozitivă şi temperatură negativa.

Cu ajutorul nostru scapati de griji, economisiti bani, timp, si energie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alex Agrocom Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alex Agrocom Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alex Agrocom Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.072