Direct la continutul paginii »

Frimut Utb SRLFirma noastra realizeaza confectii metalice din fier forjat reprezantand : porti simple,duble sau rulante pentru curti,garduri ornamentale de tip panou precum si balustrade pentru balcoane sau pentru scari interioare.

Are o experienta în domeniu de peste 25 de ani si dispune de un personal calificat capabil sa execute cu operativitate o gama vasta de prelucrari mecanice si prestari de servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

Frimut UTB executa confectii metalice personalizate la comanda clientului.

Oferim totodata consultanta in proiectarea modelelor si alegerea ornamentelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Frimut Utb SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Frimut Utb SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Frimut Utb SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.376