Direct la continutul paginii »

Legnosistem SRLIn prezent, Legnosistem ofera o gama larga de servicii, sudura in argon, ascutire si ceaprazuire, panze panglica pentru tamplarie, ascutire si replacare panze circulare mono, placate si pentru multilame, ascutire freze si cutite Abricht si, nu in ultimul rand, case din lemn, servicii de consultanta pentru clientii nostri.

Astazi, datorita investitiilor continue realizate in fiecare an si dorintei de a oferi clientilor nostri cat mai multe servicii si produse de calitate, Legnosistem a devenit reprezentant local al mai multor firme de renume din domeniul sculelor si utilajelor pentru prelucrarea lemnului si a metalului.

Firma noastra si-a inceput activitatea in Gura Humorului in 2003 cu un mic atelier unde ofeream clientilor panze panglica pentru debitarea primara a bustenilor si servicii de sudura.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Legnosistem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Legnosistem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Legnosistem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.610