Direct la continutul paginii »

Elro SRL



Obiectul principal de activitate conform statutului este reabilitarea instalatiilor electrice de ridicat.

S.C. ELRO S.R.L. Constanta, s-a infiintat in anul 2002, ca firma romano-olandeza, cu asociat majoritar ELMA bv Olanda, un important furnizor pe piata automatizarilor industriale.

Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor inginerii nostrii au realizat numeroase proiecte de anvergura in acest domeniu, atat in tara cat si in afara granitelor, reusind sa gaseasca cele mai bune solutii pentru maximizarea gradului de satisfactie al clientilor.

Pentru realizarea obiectivelor stabilite, S.C. ELRO S.R.L constanta si isi propune sa-si mentina pozitia de furnizor de prim rang de servicii si echipamente si sa se preocupe de imbunatatirea continua a acestora.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Elro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.455