Direct la continutul paginii »

Totallift SRLFirma noastra va ofera o gama completa de echipamente si componente de schimb (panouri de comanda, cutii de comanda, cabluri, trolii, pachete de modernizare etc,respectiv:
1. Ascensoare
2. Lifturi pentru case si vile (minilifturi)
3. Scari rulante
4. Trotuare rulante

Cu speranta ca, in timp, vom avea o colaborare cat mai buna, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare, pe care echipa noastra vi le va oferi in cel mai scurt timp.

TOTALLIFT SRL, societate cu capital roman-italian, si-a inceput activitatea pe piata din vara anului 2007, in domeniul instalatiilor de ridicat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Totallift SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Totallift SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Totallift SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.904