Direct la continutul paginii »

Vema SRLIn toate actiunile pe care le intreprindem ne angajam sa respectam reglementarile/cerintele legale si urmarim alinierea la prevederile Directivelor Europene in domeniile la care a aderat Romania.

Ca obiect de activitate avem structuri si confectii metalice ,prelucrari cauciuc , ca activitati principale precum si prelucrarea lemnului ca activitate secundara.

Imbunatatirea continua este rezultatul monitorizarii si a analizei periodice a performantelor societatii de catre conducere .

Societatea comerciala VEMA S.R.L. este situata in comuna Vanatori,la 1 km de orasul Targu Neamt aproape de Cetatea Neamtului pe malul drept a Ozanei .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vema SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vema SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vema SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.540