Direct la continutul paginii »

Green Energy Company SRLNoi incercam sa aplicam filozofia noastra de folosire eficienta a resurselor de combustibil, in toate domeniile de activitate fiind in acelasi timp preocupati de importanta protectiei mediului care sta la baza oricarei actiuni a noastra.

Misiunea pe care ne-am propus-o este de a urmari si duce la bun sfarsit acele proiecte care sa salveze sursele de combustibil, folosindu-le eficient.

Green Energy Company S.R.L. - GEC s-a fondat in 2002 ca firma cu capital privat romanesc.
Sediul principal al firmei este in Bucuresti – 051882, Telita nr.17°, biroul operational este in Calea Rahovei 266-268.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Green Energy Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Green Energy Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Green Energy Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.713