Direct la continutul paginii »

Tehnomat Inginerie Industriala SRLToate piesle livrate direct clientilor sunt controlate de catre servicul de control al calitatii.

Efectivul Tehnomat numara azi 115 angajati dintre care 45 de ingineri avand o inalta calificare repartizati in mai multe departamente.

TEHNOMAT este o companie romaneasca infiintata in anul 1998 care comercializa la inceputul activitatii sale piese mecanice destinate in special unor clienti europeni.

Productia este responsabila cu fabricatia reperelor in atelierul propriu sau in colaborare, controlul si livrarea lor catre clienti sau departamentului de proiecte pentru montaj.

Incepand din anul 2000 Tehnomat devine filiala romaneasca a Fabricom Systemes d'Asamblages (FSA) un actor de prim rang pe piata occidentala a sistemelor de asamblare si a masinilor speciale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tehnomat Inginerie Industriala SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tehnomat Inginerie Industriala SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tehnomat Inginerie Industriala SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.502