Direct la continutul paginii »

Maticom SRLNe straduim sa va oferim intreaga paleta de produse si servicii, de la proiectarea tehnologiilor, la echipamente sau la masini specializate proiectate "la tema", produse in firma noastra si implementate in liniile dumneavoastra tehnologice.

Sudati sau debitati metale, vreti sa automatizati aceste procese, aveti lucrari de sudare si debitare pe care doriti sa le subcontractati, doriti sa va implicati in domeniul energiei regenerabile?

MATICOM va colabora cu dumneavoastra pentru a gasi impreuna solutia care vi se potriveste cel mai bine, in conditii de preturi minime si eficienta maxima. Sintem mindrii sa avem ca parteneri firme cu statut de lideri mondiali in domeniu.

De 15 ani ne calauzim activitatea dupa aceste percepte, pentru a va oferi cele mai bune produse si servicii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Maticom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Maticom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Maticom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.605