Direct la continutul paginii »

Geda Prodexim SRLCu o experienţă de 17 ani în mediul de afaceri din România, GEDA vă oferă o serie de soluţii pentru îmbunătăţirea productivităţii afacerii dumneavoastră, punând accent pe sustenabilitatea şi regenerabilitatea resurselor de care dispuneţi.

Pentru noi sunt prioritare în egală măsură eficienţa produselor şi protejarea mediului înconjurător de accea din 2010 GEDA si-a dezvoltat diviziile dedicate pentru: protectia mediului - GEDA Reciclare si pentru promovarea solutiilor energetice regenerabile - GEDA Cleantech;

În anul 1990 s-a înfiinţat Societatea Comercială mixtă Româno-Germană DANCO, având ca activitate de bază comerţul exterior, în special exportul de produse industriale. În paralel, s-a început dezvoltarea altor activităţi ca:
- proiectarea şi execuţia de utilaje pentru industria alimentară;
- proiectarea şi execuţia de utilaje agricole;
- proiectarea asistată de calculator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geda Prodexim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Geda Prodexim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geda Prodexim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.254