Direct la continutul paginii »

Kronstadt Papier Technik SRLCompania noastra furnizeaza echipamente de procesare pentru hartie si carton. Odata cu echipamentele va oferim servicii de financing, instalare, mentenanta si consultanta.

Vindem, instalam, intretinem utilaje pentru productia de ambalaje din hartie, carton si carton ondulat, utilaje pentru tipografii, utilaje pentru productia de ambalaje flexibile, tipar flexo, stantare, slituire, lipire, biguire, taiere, laminare, plastifiere, imprimare folio la cald, imprimare offset, cusut, brosat, faltuit, capsat, stanta roll, portofel, case maker, uns, presat, coperti groase, filetat, casing-in, masini produs carton ondulat, presa,colator, booklet maker, ghilotina, inseriat, numerotat.

In cazul in care este necesara inlocuirea de piese perioada de interventie tehnica si de inlocuire a pieselor este de max 45 zile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kronstadt Papier Technik SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kronstadt Papier Technik SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kronstadt Papier Technik SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.513