Direct la continutul paginii »

Ascensorul SAToate produsele si componentele sunt certificate pentru conformitate potrivit Directivei 95/16/EC, iar societatea a implementat si certificat un sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala .

Compania noastra se ocupa de realizarea completa a instalatiei (Formula “la cheie”), incepand de la examinarea preliminara a cererii de oferta,recomandari tehnice catre client , proiectare ,livrare,montaj si punerea in functiune.

La 13 Mai 1950, se infiinteaza intreprinderea Ascensorul avand ca obiectiv intretinerea si repararea ascensoarelor din Bucuresti montate intre cele doua razboaie mondiale.

Ulterior SC ASCENSORUL SA stabileste relatii comerciale cu firme de prestigiu din Europa producatoare de ascensoare electrice/hidraulice de orice tip si dimensiuni, instalatii pentru depasirea barierelor arhitectonice de catre persoanele cu dizabilitati precum si piese si subansamble pentru acestea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ascensorul SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ascensorul SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ascensorul SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.429