Direct la continutul paginii »

Sondex Romania SRLExperienţa noastră indelungată în proiectarea, dimensionarea şi comercializarea schimbătoarelor de căldura cu plăci, impreună cu un service si un suport tehnic de clasa mondiala, sunt garant, ia unui parteneriat de succes, destinat să răspunda celor mai exigente solicitări de performanţe ale Dumneavoastră.

SONDEX A/S este o companie daneza specializata in dezvoltarea, producerea si comercializarea pe plan mondial a schimbatoarelor de caldura cu placi (SCP) si a generatoarelor de apa proaspata (potabila).

SONDEX A/S - Danemarca prin reprezentanţa sa SONDEX România vă oferă o gamă unică şi cuprinzătoare de schimbătoare de căldura cu plăci (SCP) specializate pentru sistemele de furnizare a energiei termice, sistemele de ventilaţii şi de climatizare, dar si pentru o gama largă de aplicaţii industriale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sondex Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sondex Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sondex Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.143