Direct la continutul paginii »

I.a.m.u. SAFirma noastra are dotarea tehnica si experienta necesara pentru a executa, dupa comanda, operatii mecanice pe o gama larga de masini-unelte clasice si CNC.

Certificarea, inca din anul 2001, a Sistemului de Management al Calitatii conform ISO-9001:2000 de catre TUV-CERT, constituie garantia inaltului nivel calitativ al produselor executate si livrate de IAMU S.A.

Societatea Comerciala IAMU S.A. Blaj a fost infiintata in anul 1972, purtand numele de Intreprinderea de Accesorii pentru Masini-Unelte si avand ca obiect de activitate fabricarea si livrarea de produse de mecanica fina din categoria accesorilor, echipamentelor si elementelor de completare pentru masini-unelte si a componentelor de tehnica liniara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I.a.m.u. SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre I.a.m.u. SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I.a.m.u. SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.799