Direct la continutul paginii »

Utilaj Greu SADeoarece noi am renuntat la Atelierul Zincare al Societatii noastre, suntem interesati in valorificarea tuturor mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar care au fost necesare pentru desfasurarea activitatii de acoperire electrochimica a suprafetelor metalice prin zincare. Mentionam ca investitia noastra pentru dotarea acestui Atelier a fost realizata in anul 2002.S.C. Utilaj Greu Murfatlar S.A. este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 1991 prin preluarea integrala a patrimoniului fostei Intreprinderi de Utilaj Greu Basarabi, participanta la constructia canalelor navigabile.


Pretul de vanzare este de 35000 Ron+TVA, transportul, dezasamblarea si reasamblarea instalatiei privesc cumparatorul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Utilaj Greu SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Utilaj Greu SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Utilaj Greu SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.192