Direct la continutul paginii »

Consold Trust Construct SRLCa o recunoastere a standardului ridicat de executie, S.C. CONSOLD TRUST CONSTRUCT SRL, si-a cistigat un bun renume pe piata de profil .In prezent societatea dispune de 12 angajati.

S.C. CONSOLD TRUST CONSTRUCT SRL, a fost infiintata in anul 2002, de un colectiv de specialisti, in domeniul repararii instalatiilor de ridicat.In cei peste 5 ani de activitate, echipa manageriala a alcatuit un colectiv selectat pe criterii de competenta si seriozitate.

Pe langa aceste servicii de specialitate societatea nostra ofera si servicii de formare profesionala pentru urmatoarele meserii: masinist la masini mobile pentru transporturi interioare ( stivuitorist), macaragiu, asfaltator, ifronist, masinist utilaje cale si terasamente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Consold Trust Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Consold Trust Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Consold Trust Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.253