Direct la continutul paginii »

Benerom Construct SRLPentru anii ce vin, ne exprimam ferm angajamentul de a contribui cu aceste produse in cadrul programelor de structurare si aliniere la cerintele Comunitatii Europene privind actiunile de protectie a mediului specific domeniului gestionarii deseurilor.

Produsele BENEROM CONSTRUCT - bene pentru colectare si transport deseuri sau reziduuri solide - sunt oferite intr-o gama diversa care sa corespunda atat functional, cat si ambiental.

Va rugam sa consultati sectiunea Produse si nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte informatii suplimentare.

Mai mult, oferim o alternativa de rentabilizare a costurilor de exploatare in cadrul societatilor romanesti specializate in domeniul procesarii deseurilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Benerom Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Benerom Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Benerom Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.538