Direct la continutul paginii »

Vrancart SAS.C. VRANCART S.A. Adjud a luat fiinta in anul 1977 sub denumirea de Combinatul de Celuloza si Hartie Vrancea, denumire ce a fost schimbata in 1992 in VRANCART.

VRANCART Adjud este cel mai mare reciclator de deseuri din fibre celulozice din Romania. In acest an societatea a colectat si reciclat o cantitate de peste 82.000 tone de deseuri, in crestere cu peste 21% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pe langa acest lucru, in ultimii ani au fost puse in practica mai multe de lucrari de investitii, toate avand acelasi scop: un mediu mai curat. S-au cheltuit multe milioane de Euro, dar noi credem ca efortul a meritat.

Obiectul principal de activitate al S.C. VRANCART S.A. Adjud este producerea si comercializarea urmatoarelor produse:

- carton ondulat in 2, 3 si 5 straturi, cu ondule B, C, E, B+C, C+E;

- ambalaje din carton ondulat (cutii) de diferite formate, stantate si imprimate care acopera o gama foarte variata de utilizari;

- hartie pentru carton ondulat: schrenz pentru stratul neted interior al cartonului sau pentru capacul interior, fluting din 100% maculatura, hartie pentru ambalaj industrial;

- hartii igienico-sanitare in diverse sortimente: sub forma de semifabricat, role care se obtin in urma prelucrarii hartiei semifabricat, in simplu sau dublu strat, din maculatura, celuloza si prosoape de bucatarie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vrancart SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vrancart SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vrancart SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Vrancart SA


32.027Produse

    1. 2