Direct la continutul paginii »

Rom Paper SRLConducerea societatii este in permanenta preocupata de dezvoltarea activitatii, de achizitionarea de utilaje performante si de asigurarea unui nivel calitativ ridicat al produselor.

ROM PAPER SRL produce si comercializeaza o gama completa de servetele de masa, prosoape pliate, hartie igienica si role profesionale, atat produse clasice cat si produse de calitate superioara, sofisticate care pe langa util creaza si o atmosfera deosebita.

Utilajele au un nivel tehnologic ridicat si permit realizarea de produse diversificate, inclusiv personalizarea servetelelor cu sigla clientului.

Activitatea de productie se desfasoara intr-o fabrica noua si moderna ce asigura pe langa spatiul necesar productiei si conditii moderne de lucru pentru angajatii sai.

Ca rezultat al permanentei preocupari privind calitatea produselor si serviciilor oferite, SC ROM PAPER SRL a obtinut certificarea pentru managementul calitatii conform standardului SR EN ISO 9001 : 2001.

ROM PAPER comercializeaza produsele la nivel national prin lanturile de magazine (hipermarketuri, supermarketuri, cash and carry), cat si prin intermediul distribuitorilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rom Paper SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rom Paper SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rom Paper SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.