Direct la continutul paginii »

Adra Plast SRL
Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

Adra Plast S.R.L, a fost fondata in anul 2004 in Voluntari, judetul Ilfov si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse de calitate, cum ar fi: coperti caiete pvc, clipboarduri, albume carti vizita, port documente, ecusoane, caiete mecanice, bibliorafturi.

Adraplast vine in intampinarea clientilor sai, cu un nou produs: Coperta transparenta din plastic, pentru taloanele auto.

Coperta corespunde noului format al talonului auto.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Adra Plast SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Adra Plast SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adra Plast SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.854