Direct la continutul paginii »

Prodam C.o. SRLSocietatea noastră este unul din pricipalii furnizori de ambalaje din carton ondulat şi duplex, gama produselor acoperind aproape toate tipurile de formare a cutiilor de la cele considerate simple, pâna la închideri complexe.

Gama produselor din carton ondulat asigură ambalaje celor mai diverse industrii cu o pondere de peste 50% datorită numeroaselor avantaje pe care acestea le oferă cum ar fi:
-o bună protecţie a produselor prin capacitatea ridicată de preluare a solicitărilor mecanice de către straturile de carton ondulat;
-au greutate redusă - sunt de circa trei ori mai uşoare decât cele din lemn la acelaşi volum de ambalare;
-protecţie la variaţiile de temperatură datorită aerului aflat între straturile de hârtie;
-preţ de producţie este mult inferior altor categorii de ambalaje;
-se transportă pliate;
-se pretează transportului paletizat;
-se pot refolosi de mai multe ori;
-se recuperează integral, ele fiind biodegradabile;
-au un aspect plăcut şi pot fi imprimate personalizat.

Calitatea ambalajelor este întărită şi de celelalte utilaje moderne din dotare: slotere Bobst, ştanţe de diverse mărimi Luceafărul şi Mecapol.

Volumul vânzărilor este în continuă creştere datorită faptului că PRODAM C.O. SRL oferă clienţilor săi produse de calitate, o deservire flexibilă şi rapidă, precum şi o serie de servicii gratuite cuprinzând consultanţă şi proiectare în domeniul ambalajelor, inclusiv transportul asigurat cu mijloace auto proprii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prodam C.o. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Prodam C.o. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prodam C.o. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.