Direct la continutul paginii »

Dunapack Rambox Prodimpex SRLDunapack Rambox, membra a Grupului Dunapack Packaging este unul dintre marii producatori de carton ondulat si microondulat de pe piata romaneasca Oriunde va aflati, noi suntem in imediata apropiere a dumneavoastra. Intra in contact cu cel mai apropiat reprezentant Dunapack Rambox.

Cu un portofoliu de produse ce include ambalaje din carton ondulat de la cele destinate depozitarii si transportului marfurilor, pina la display-uri si ambalaje cu rol promotional, Dunapack Rambox raspunde aproape tuturor cerintelor actuale ale pietei.

Dunapack Rambox Packaging, prin solutiile de ambalare oferite, acopera practic toate segmentele de piata consumatoare de ambalaje din carton ondulat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dunapack Rambox Prodimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dunapack Rambox Prodimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dunapack Rambox Prodimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.