Direct la continutul paginii »

Telcomest SAPentru corectitudinea propriilor operatiuni vamale , in anul 2005, Telcom a obtinut de la agentia vamilor un certificat care atesta acest lucru. De asemenea, datorita competentelor tehnice, gestiunii si sistemelor din firma, Telcom a obtinut si certificatul SA 8000, certificat care atesta respectul de cerinte etice in conformitate cu proprii muncitori.

Ne face sa fim putin orgoliosi faptul ca stim ca suntem in pas cu temele ecologice si cu problemele de mediu foarte importante din zilele noastre, aducand cu produsele Telcomest SA o contributie operativa si un respect maxim pentru om si mediu.

Succesul firmei pe plan mondial are ca element cheie, capacitatea de a realiza in cel mai scurt timp, produse si obiective, datorita unei tehnologii inovatoare, a formarii in interiorul firmei de noi colaborari, si mai presus de toate a integrarii verticalale a proceselor.
Majoritatea produselor sunt concepute prin designer, acesta isi imagineaza si proiecteaza produsul in cel mai mic detaliu, iar adevaratii maestri ai lemnului creeaza in ateliere moderne modelul de matrita.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Telcomest SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Telcomest SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Telcomest SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.817