Direct la continutul paginii »

Adriano Company 96 SRLAdriano Company ’96 este o companie specializatã în domeniul productiei de ambalaje pentru industria alimentara având o experientã in domeniu de peste 12 ani.

Produsele sunt oferite intr-o diversitate de forme si dimensiuni avand o retea de distributie pe teritoriul tarii in majoritatea judetelor.

Combinând inovatiile tehnologice cu productivitatea, compania noastra ofera produse de o calitate excelenta in orice cantitate, putand fi personalizate cu logo-ul clientului.

Intreaga gama de produse oferite spre vanzare de catre compania noastra este omologata de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci cu scopul de a ne proteja ideile si a putea ajuta clientii in alegerea originalului.

Calitatea produselor, flexibilitatea si rapiditatea in a raspunde cerintelor clientilor este ceea ce ne face competitivi atat pe piata interna cat si in afara granitelor tarii în ultimii ani cu precadere.

Managementul competitiv si personalul calificat au reusit sa asigure o traiectorie ascendenta companiei, fapt dovedit de numeroasele distinctii si diplome obtinute de-a lungul activitatii.

Activitatea companiei respecta normele de mediu venind în sprijinul acestuia cu produse biodegradabile si reciclabile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Adriano Company 96 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Adriano Company 96 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adriano Company 96 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.