Direct la continutul paginii »

Family Papers SRLA luat fiinta in anul 1994, obiectul de activitate fiind prelucrarea si comercializarea hartiei igienice si a servetelelor de masa de cea mai buna calitate.

Firma si-a construit o echipa formata din personal calificat atat pentru productie si intretinere cat si pentru vanzari si achizitii.

De aceea, inca de la inceputul activitatii a fost adoptat si pastrat un standard ridicat al calitatii produselor noastre.

MARCI SI PRODUSE
Lideri de piata in productia de servetele, pe piata autohtona suntem cunoscuti cu urmatoarele marci proprii: ANILA, FAMILY, CLASSIC, EXCELA.

Pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor, am inceput sa producem si adezivi, lame pentru banzic si tuburi de carton.

La cerere, produsele pot fi personalizate dupa dorintele clientilor.

PORTOFOLIU CLIENTI
Avem un portofoliu important de clienti, in care se regasesc:
Asil Paper; Carrefour Romania; Erbay; Hotel Phoenicia; Mega Image; Spring Time; etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Family Papers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Family Papers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Family Papers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.