Direct la continutul paginii »

Thimm Packaging SRLNoi de la THIMM Packaging suntem mult mai mult decat un producator. Suntem si consilieri si aceia care va rezolva problemele, de la ambalaje din carton ondulat simple, constructive si imprimate multicolor, pana la concepte de impachetare complexe si constructive din multimaterial.

Produsele individuale necesita soluţii de ambalare individualizate. Din acest motiv, primul pas este de a ne face o imagine, ce anume trebuie sa îndeplineasca solutia de ambalare individualizata. Aceasta sa fie pe cat se poate de cuprinzatoare si pe cat de detaliata posibil.

Oricare ar fi particularitaţile definitorii ale produselor dumneavoastra, noi va oferim full-service si preluam pentru dumneavoastra toate serviciile speciale de distributie si ambalare.

Noi va insotim într-un mod activ produsul dumneavoastra in piaţa: prin toate etapele de supply chain. Chiar daca ar fi alimente si delicatese, bauturi, îmbracaminte, mobilier, electronice, produse casnice sau automobile – THIMM Packaging dispune de o experienta ampla cu un spectru larg in diferite branşe.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Thimm Packaging SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Thimm Packaging SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Thimm Packaging SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.