Direct la continutul paginii »

From Com Impex SRLSocietatea noastra produce flacoane PET intr-o gama larga de modele si volume. Va punem la dispozitie PET-uri pentru produse alimentare si nealimentare (ulei, otet, bauturi carbogazoase si necarbogazoase, detergenti, chimicale etc.) cu volume cuprinse intre 0.1 litri si 5 litri. Societatea noastra poate realiza pentru Dumneavoastra orice model de sticla PET dorit.

Societatea comerciala FROM COM IMPEX SRL este o societate privata cu capital integral romanesc ce activeaza in domeniul productiei de mase plastice, fiind axata pe productia de flacoane PET.

Puteti inscriptiona pe flacon numele firmei, anul sau orice alt text sau desen.

Societatea comerciala FROM COM IMPEX SRL ofera o gama larga de peturi si flacoane PET, ca solutii în domeniul ambalajelor din mase plastice.

Gama variata de forme, avand capacitati de la 0,1 l la 5 l, clare sau color, pentru imbutelierea bauturilor plate sau carbogazoase, alimentare si nealimentare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale From Com Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre From Com Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii From Com Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.484