Direct la continutul paginii »

Bonida SRLCompania dispune de o echipa experimentata, gata oricand sa faca fata celor mai complexe proiecte. Experienta in domeniul productiei publicitare, utilajele profesionale din dotare precum si spatiile proprii de productie garanteaza calitatea desavarsita a lucrarilor, timp de executie minim si preturi competitive. Domeniul in care activam fiind intr-o continua dezvoltare, in fiecare an am achizitionat noi utilaje.

Bonida e o companie a carei activitate se desfasoara in domeniul productiei publicitare. Compania are sediul in Botosani si se numara printre liderii de piata in productie publicitara. Avem ateliere proprii si lucram cu cei mai mari distribuitori din Romania. Diversificarea serviciilor si produselor oferite au dus la cresterea competitivitatii si a calitatii.

O echipa tanara si dinamica specializata atat in lucrari de inalta calificare, va sta la dispozitie in permanenta pentru a gasi solutiile optime pentru crearea sau imbunatatirea imaginii companiei dvs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bonida SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bonida SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bonida SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.155