Direct la continutul paginii »

Erbay Impex SRLDin 1992, Sc Erbay Impex Srl a intrat pe piata produselor din hartie prin fabricarea servetelelor de masa, role de bucatarie si hartie igienica.

Firma mai dispune si de un parc auto cu ajutorul caruia efectueaza transportul pe intreg teritoriul tarii.


Cresterea cererii produselor ER BAY a impus investitii in noi utilaje de productie, marirea numarului de salariati in sectorul productiv si in departamentul vanzarii, pana la cifra de 63 angajati.

Obiectul principal de activitate il reprezinta productia de servetele, hartie igienica, batiste nazale, role de bucatarie si hartie igienica. Distributia se realizeaza prin mijloace proprii atat in Bucuresti cat si in tara.

Urmarind trendul pietei, preferintele consumatorilor, firma ER BAY pregateste introducerea unor game noi de produse, in completarea liniei actuale, prin investitii de retehnologizare si imbunatatirea imaginii de marca a produselor proprii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Erbay Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Erbay Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Erbay Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.865