Direct la continutul paginii »

Contitech Thermopol Romania SRLContinental deţine opt unităţi de producţie, trei centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental are în prezent aproximativ 10.000 de angajaţi în România.


Structurat în şase divizii Chassis& Safety, Interior, Powertrain, anvelope pentru autoturisme, anvelope utilitare şi ContiTech, prin produsele şi soluţiile oferite partenerilor săi: anvelope, sisteme de frână, componente pentru mecanismele de rulare, infotainment, electronică pentru vehicule, anvelope şi elastomeri tehnici, compania contribuie la siguranţa în trafic şi la protejarea mediului înconjurător. Continental este de asemenea un partener competent în sisteme de comunicaţii pentru automobile. Concernul are în prezent aproximativ 155.000 de angajaţi, în 193 de locaţii, din 37 de ţări.


De fiecare dată când activezi sistemul de navigaţie,accelerezi sau frânezi, foloseşti software-ul şi electronica încorporate în produsele noastre. Suntem mândri să-ţi punem maşina în mişcare!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Contitech Thermopol Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Contitech Thermopol Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Contitech Thermopol Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.342