Direct la continutul paginii »

Abc Impex SRLSocietatea a reusit sa se impuna cu rapiditate pe piata romaneasca de ambalaje tiparite pe carton duplex si triplex precum si a ambalajelor flexibile, datorita inaltului grad de profesionalism si a calitatii deosebite a produselor sale, numarandu-se astazi printre liderii nationali in materie de productie a ambalajelor din acest segment de piata.

Capacitatea - dezvoltata prin investitii bine fundamentate si constante in timp - de a asigura in totalitate in interiorul societatii a tuturor serviciilor legate de activitatea de pregatire si tiparire offset si flexo ne confera o mare independenta si stabilitate pe termen lung.

In momentul actual societatea noastra are peste 170 de angajati, capacitatea de prelucrare fiind mai mare de 500 tone carton pe luna.

Strategia de baza este oferirea de servicii de calitate maxima, la cele mai inalte standarde europene, fapt atestat de certificatul ISO 9001:2000 si de auditurile anuale de supraveghere si prelungire a valabilitatii acestuia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Abc Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Abc Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Abc Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.