Direct la continutul paginii »

Door Sistem SRLSocietatea noastra si-a format un nume avand un personal instruit în instalarea, repararea si vanzarea sistemelor automate de acces, atat auto (usi de garaj, usi industriale) tip HORMANN Germania, pietonale (usi glisante, batante, curbe si rotative) tip DORMA Germania, cat si actionari pentru porti (glisante si batante) tip NICE Italia.De asemenea personalul este format din echipe mobile rapide dotate cu: masini, scule, piese de schimb si bineinteles profesionalism. Toate acestea pentru intretinere si reparatie in conformitate cu normele date de producator.

Daca detineti sau doriti sa achizitionati asemenea automatizari, apelati cu incredere la serviciile societatii noastre si va vom ajuta cu placere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Door Sistem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Door Sistem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Door Sistem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.