Direct la continutul paginii »

Open Consult SRLFirma producatoare de servetele sub ceasca, vine in intimpinarea nevoilor clientilor prin productia de reclame luminoase de interior si exterior de tip prolight din stiplex transparent, personalizare prin gravura laser iluminare folosind tehnologia pe leduri.

Ambalam produsele tale, doar sa ne spui ce fel de insert doresti!

Ambalare automata de tip insert, produse de consistente diferite, de exemplu: servetel sub ceasca, pliculet zahar si lingurita, in plicuri de polipropilena transparente sau personalizate.

Realizam imprimarea si termoformarea lucrarilor tale!
Trimite-ne imaginea pe care trebuie sa o imprimi, iar noi iti asiguram printarea cu vopsele UV flexibile si alb, termoformarea materialului dupa imprimare daca doresti si ti le expediem oriunde in tara. Printam pe suport flexibil (backlite film, etc) sau rigid (plexiglass, stiplex transparent, komacel, komatex, komadur, etc)

Pentru reclamele de exterior va putem propune proiectele minimaliste, simple dar cu grosime caseta redusa sau piesa nostra de rezistenta, reclame termoformate de exterior cu reliefarea logo-ului cu iluminare pe tehnologie led sau clasic pe neon cu bloc electronic de comanda.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Open Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Open Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Open Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.