Direct la continutul paginii »

Pet Star Holding SRLÎn spatele deja banalului flacon PET se află însă o lungă istorie de cercetare și îmbunătățire continuă a tehnologiei de producție, astfel încât noi să ne putem bucura de produse de calitate, păstrate în condiții optime.

De peste 10 ani, compania noastră produce flacoane PET de cea mai bună calitate, utilizând materii prime atent selecționate și tehnologii de producție de ultimă oră. Datorită profesionalismului și dorinței permanente de a oferi clienților noștrii produse de calitate superioară, am reușit să ne poziționăm ca lideri naționali în domeniu și, treptat, să ne extindem și către alte țări din regiune.

Echipamentele Husky sunt lider mondial in topul calitatii echipamentelor de injectie . PetStar Holding acordă o importanță majoră calității produselor sale, fapt dovedit prin investițiile continue în tehnologie performantă. Astfel servim interesele clienților noștri și reușim să le punem în valoare produsele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pet Star Holding SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pet Star Holding SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pet Star Holding SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.572