Direct la continutul paginii »

Asci Industry SRLAsci Industry S.R.L. a luat fiinta in anul 2004 fiind un nume relativ nou pe piata romaneasca de ambalaje din carton.

Asci Industry produce atat ambalaje clasice (cutii americane), cat si ambalaje cu forme constructive sofisticate (cu autoformare), care se apropie de statutul de cutii de prezentare.

Volumul vanzarilor este in continua crestere datorita faptului ca oferim clientilor nostri produse de calitate, o deservire flexibila si rapida, precum si o gama de vasta de servicii cuprinzand consultanta si proiectare in domeniul ambalajelor.

De asemenea, sistemul flexografic de tiparire de care dispunem permite tiparirea cutiilor din carton ondulat, natur sau albit, in trei culori distincte, existand si posibilitatea executarii unui raster de inalta rezolutie.

Elegante, sofisticate sau simple si clasice, dar rezistente, cutiile si ambalajele din carton “imbraca” excelent si la preturi accesibile produsele tale, adaugand o nota reprezentativa si distinctiva.

Totul se rezuma la solutii sigure si elegante pentru ambalarea produselor tale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Asci Industry SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Asci Industry SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Asci Industry SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.