Direct la continutul paginii »

Blum Prod SRLFirma BLUM PROD s-a specializat de-a lungul anilor, în abordarea şi realizarea pe bază de proiect a ideilor dumneavoastră. De la bun început, deviza firmei a fost flexibilitatea, încercând astfel să satisfacem cerinţele tuturor clienţilor noştri, producători mici şi mijlocii şi chiar întreprinderi mari, aceasta incluzând acceptul de comenzi atât de serie mare cât şi de serie mică.

În acest sens, am optat pentru realizarea produselor din mase plastice, folosind tehnologia de termoformare. Acest procedeu de prelucrare, ocupă un loc important în prelucrarea maselor plastice, datorită avantajelor sale: posibilitatea obţinerii de piese/ambalaje de diferite dimensiuni, cu pereţi subţiri, din mase plastice transparente sau opace, albe sau colorate, la preţuri de cost minime, faţă de alte tehnologii de prelucrare din domeniul maselor plastice. Formarea sub vid, dă posibilitatea realizării exacte a pieselor, foarte utilă în obţinerea produselor cu configuraţie complexă, inaccesibilă altor procedee.

BLUM PROD SRL a luat fiinţă în 1994, ca urmare a efectuării unor studii de piaţă care, au dus la concluzia că există pe piaţa românească o lipsă acută de piese din material plastic cu pereţi subţiri şi ambalaje de unică folosinţă, pentru mărfurile industriale şi bunuri de larg consum, comparativ cu produse similare provenite din import. Astfel, firma Blum Prod vine în sprijinul producătorilor, pentru o mai bună prezentare şi competitivitate a mărfii lor, pe o piaţă de desfacere aflată în plină dezvoltare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blum Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Blum Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blum Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.792