Direct la continutul paginii »

Loedige Machine SRLPentru a respecta standardele de calitate a producţiei, Lödige Machine SRL este supusă anual unui audit efectuat de către grupul Lödige.

Numărul angajaţilor Lödige Machine SRL România a crescut până la 60.

Compania şi-a început activitatea prin producerea de piese de mici dimensiuni pentru echipamente de încărcare, industriale şi de ridicare, evoluând treptat către maşini complet echipate:
paleţi auxiliari;
platforme rulante;
staţii de lucru pentru ridicare;
platforme rectangulare;
transportoare cu lanţ;
elevatoare tip foarfecă.

În anul 2006, Lödige Industries şi-a extins competenţa în domeniul tehnologiei mecanice prin deschiderea unei noi unităţi de producţie în România, în Brașov.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Loedige Machine SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Loedige Machine SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Loedige Machine SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.134