Direct la continutul paginii »

Cripro SRLFirma noastra dispune de o vasta experienta si tehnologie in domeniul prelucrarilor mecanice prin aschiere, executand de asemenea la cerere o gama diversificata de confectii metalice.

Fondata in 2005, firma CRIPRO societate comerciala romana condusa de un tanar absolvent al facultatii de mecanica, specializare „tehnologia constructiilor de masini”, cu angajati profesionisti.

Politica firmei noastre in domeniul calitatii are drept obiectiv maximizarea satisfacerii cerintelor, necesitatilor si asteptarile clientilor.

Executam piese dupa desen sau model prelucrate prin aschiere (strunjire, frezare, filetare, gaurire, alezare, rectificare) , executam matrite , cochile si modele de turnare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cripro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cripro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cripro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.618