Direct la continutul paginii »

Industrial Eumeca SRLAmplasarea celor doua firme este in Tg-Jiu, in zona industriala de nord a orasului. Activitatea se desfasoara in spatiu propriu de productie.

SC Seinko SRL a luat fiinta in anul 1994 ca societate cu raspundere limitata cu capital integral privat, avand aceiasi actionari ca si SC Eumeca SRL. Domeniul de activitate este productia de structuri metalice sudate.

Produsele realizate sunt in serie mica si medie, realizandu-se in special dupa documentatia tehnica a beneficiarului.

S.C. EUMECA S.R.L. a luat fiinta in anul 1990 ca societate cu raspundere limitata cu capital integral privat. Domeniul de activitate este prelucrarea mecanica prin aschiere.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Industrial Eumeca SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Industrial Eumeca SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Industrial Eumeca SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.199