Direct la continutul paginii »

Restaurant Turda SRLBeirut este o oaza culinara orientala, locul unde, odata ajuns, ca prin minune, te simti in alta lume - mirosurile bucatelor traditionale, sfaraitul tigailor, cuvintele si denumirile - toate te fac sa-ti inchipui restaurantul traditional la el acasa.

Aflat in apropierea podului Grant, la capatul dinspre cartierul 1 Mai, pe strada Nicolae Racota nr. 3A, la 5 minute de Arcul de Triumf, Beirut este un restaurant cu specific libanez si international, locul unde descoperi mancarurile traditionale cele mai apreciate si mai rafinate din lumea araba si o ospitalitate fara cusur.

Restaurantul Beirut este o indemanatica si priceputa gazda in organizarea evenimentelor importante de familie cum ar fi botezurile, nuntile, aniversarile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Restaurant Turda SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Restaurant Turda SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Restaurant Turda SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.750