Direct la continutul paginii »

Regal SAAvând o tradiţie de peste 40 de ani, firma gălăţeană SC REGAL SA se caracterizează printr-o activitate complexă în domeniul comerţului şi a prestărilor de servicii, acest lucru evidenţiindu-se atât prin structura activităţilor economice pe care le desfăşoară, cât şi prin baza tehnico-materială de care dispune.

Firma are o vastă experienţă în activitatea de catering pentru mese festive, aniversări, mese de protocol.

Pe lângă cea mai extinsă reţea de baruri şi restaurante din Galaţi, societatea dispune şi de un laborator propriu de cofetărie-patiserie care pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de produse de cea mai bună calitate.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Regal SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Regal SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Regal SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.382