Direct la continutul paginii »

Traverdi SRLVino intr-un colt de liniste si relaxare in Complexul Turistic Verdi care are pregatit doar pentru dumneavoastra cele mai confortabile vile dotate cu un living spatios, o bucatarie complet utilata pentru pregatirea mesei si camere duble cu paturi matrimoniale sau twin.

Vino intr-un colt de liniste si relaxare in Complexul Turistic Verdi care are pregatit doar pentru dumneavoastra cele mai confortabile vile dotate cu un living spatios, o bucatarie complet utilata pentru pregatirea mesei si camere duble cu paturi matrimoniale sau twin.

Intr-o ambianta deosebita Restaurantul Complexului Verdi, va asteapta cu cele mai rafinate meniuri pentru cele mai pretentioase gusturi.Cu o capacitate de 200 de locuri poate fi transformat in locul ideal pentru cel mai deosebit eveniment din viata dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Traverdi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Traverdi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Traverdi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.