Direct la continutul paginii »

Porturist SRLPuteți face o excursie la atracţia turistică Maria din Cohardu Mic,puteți merge cu barca sau pornind de aici puteți explora întreaga Secuime, precum și mănăstirile moldovenești. Confortul camerelor este asigurat de mobilierul elegant, paturi relaxante, băi cu cabine de duș, minibar, televizor și internet.

Vă oferim mâncăruri tradiţionale secuieşti, cele mai gustoase preparate din bucătăria ungurească, precum şi adepţii bucătăriei moderne găsesc mâncărurile lor preferate.

În restaurantul nostru există posibilitatea servirii concomitente a 200-250 persoane. Bucătarii-şefi asigură un meniu bogat clienţilor noştri, indiferent dacă este vorba de mâncăruri tradiţionale, sau delicatese din bucătăria internaţională.

Fie vorba de o masă în familie, sau de o nuntă cu sute de invitaţi, noi de fiecare dată oferim clienţilor noştri maximul posibil. Vă aşteptăm cu drag!
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Porturist SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Porturist SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Porturist SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.