Direct la continutul paginii »

Sushi Mania SRLDescoperiti lumea sushi si a altor specialitati sushi bar si va garantam ca o sa doriti sa repetati aceasta experienta si ca veti aprecia poporul japonez pentru ca a inventat aceasta mancare sanatoasa si delicioasa.

SUSHI MANIA este prima fabrica de sushi din Romania ce ofera clientului, atat serviciul de catering cat si cel de livrare.
Sushi Mania aduce savoarea bucatariei traditionale japoneze direct la voi acasa, la birou, sau chiar in camera de hotel in care veti locui pe durata sejurului vostru in Bucuresti.

Sushi Mania adopta noul trend dictat de localurile cu renume din lume. Astfel dorim sa asiguram satisfactia multor clienti, care doresc sa savureze o masa usoara, hranitoare si in tendinte.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sushi Mania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sushi Mania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sushi Mania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.708