Direct la continutul paginii »

Amrita Com SRLCity dispune de doua locatii proprii, potrivite pentru evenimente precum receptii, dineuri, mese festive, petreceri de sarbatori, nunti, botezuri.

Conceptul City vine cu o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice precum si un plus de flexibilitate in alcatuirea meniului. Cei peste 13 ani de experienta in industria agroalimentara ne recomanda ca fiind partenerul potrivit pentru orice ocazie.

De asemenea la cererea dumneavoastra putem gestiona si alte servicii necesare - personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucatar, ospatari, barmani, picoli, hostes), amenajarea si decorarea locatiei sau alegerea muzicii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amrita Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Amrita Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amrita Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.662