Direct la continutul paginii »

Gastrom International Catering SRLIndiferent de ocazie, fie eveniment corporate sau petrecere privata, puteti avea incredere ca evenimentul dumneavoastra va fi preluat de profesionisti ce se vor dedica satisfacerii cerintelor dumneavoastra luand in considerare in acelasi timp specificul evenimentului precum si stilul dumneavoastra personal. Echipa noastra include un department de vanzari care alcatuieste meniurile special personalizate pentru evenimentul dumneavoastra coordonand in acelasi timp toate detaliile.

De-a lungul timpului ne-am castigat o reputatie puternica prin serviciile ireprosabile pe care le oferim, calitatea excelenta a preparatelor precum si a prezentarii creative a acestora.

Programul de catering pentru festivitati, receptii, cocktail-uri asigura clientilor nostri un pachet de solutii complete in cazul evenimentelor ce presupun servirea mesei in alta parte decat in spatii special dotate si destinate acestui scop.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gastrom International Catering SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gastrom International Catering SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gastrom International Catering SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.187