Direct la continutul paginii »

Muvi Prest SRL



Avand in vedere tendintele de expanisune a firmelor cu capital privat, si aceast societate urmarea intrarea pe piata produselor din carne.

Va asteptam sa testati calitatea produselor Thalia Food, bucurandu-va de un loc plin de ospitalitate si caldura la unul din restaurantele noastre, sau chiar la dumneavoastra acasa, folosind serviciile noastre de livrari la domiciliu.

Pizza Thalia si-a inceput activitatea in Septembrie 1999. Incepand ca o mica pizzerie situata in Timisoara pe Str. Holdelor nr. 4, datorita calitatii produselor si serviciilor sale, a ajuns in scurt timp, lider pe piata locala.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Muvi Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Muvi Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Muvi Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.150