Direct la continutul paginii »

Nemar Catering SRLAsiguram personalul pentru deservire, ne ocupam de buna desfasurare a evenimentului, iar pentru orice alt serviciu adiacent doriti, va stam la dispozitie. La cerere putem furniza: decoratiuni, sonorizare, cazare si transport participanti, etc.

Suntem o agentie cu traditie in organizarea evenimentelor corporate. Va oferim consultanta de specialitate pentru reusita pe deplin e evenimentului.

Suntem atenti la dorintele si nevoile dvs., de aceea meniul se concepe impreuna cu dvs. in functie de bugetul alocat. Consultati listele de meniu pentru a va face o idee.

Permiteti-ne sa pasim si noi pentru o clipa în birourile sau casele dumneavoastra si sa încercam sa va convingem ca o parte din problemele si întrebarile pe care vi le-ati pus în trecut, le putem rezolva noi foarte repede, eficient si ieftin.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nemar Catering SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nemar Catering SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nemar Catering SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.114