Direct la continutul paginii »

Intercom 1996 SRLLa Belle Epoque, un restaurant belgian spatios, clasic, din anii 1900, recreat pentru secolul 21.

Stella Artois World Draught Master a avut loc pentru prima oara in anul 1997, ajungand in scurt timp foarte populara in randul barmanilor romani care asteptau sansa de a participa la acest eveniment. Competitia finala a reuneste cei mai buni 26 barmani din lume, adevatati maestri in arta pregatirii paharului, a turnarii si servirii unei beri de calitate.

Lista de bere da o vedere de ansamblu a unei selectii unice si minunate de bere belgiana, si prilejul de a descoperii paradisul berii, care este Belgia. La Belle Epoque va ofera: Stella Artois, bere premium belgiana cu nivel mic de fermentatie, Hoegaarden, bere alba si nefiltrata, Leffe Blonda sau Leffe Bruna, o bere unica, traditionala, de manastire.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intercom 1996 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Intercom 1996 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intercom 1996 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.591